Jaunų bulvyčių salotos su čiobrelias, bei ir garstyčių ir medaus padažu

Sočios ir gardžios salotos su saldžiarūgščiu marinatu

Reikės:

  • 300g pačių mažiausių šviežių bulvyčių
  • 100g skiltelėmis pjaustytų pievagrybių
  • 2-3skiletlių traiškyto česnako
  • 1a.š garstyčių
  • 0,5-1v.š medaus
  • 2v.š balzamiko padažo
  • 2v.š alyvuogių aliejaus
  • Druskos, pipirų
  • Šviežių čiobrelių, petražolių, krapų ar kitų žalumynų
  1.  Pasiruošiame marinatą: Gerai sumaišome balzamiką, aliejų, garstyčias, česnaką ir medų.
  2. Pievagrybius supjaustome skiltelėmis ir sumaišome su padažu, paliekame pasimarinuoti.
  3. Bulvytes gerai nuplauname ir išverdame (neperverdame, kad nesukristų), tada supjaustome skiltelėmis ir sumaišome su pievagrybiais ir padažu. Paliekame viską pasimarinuoti bent pusvalandžiui (arba kuo ilgiau, tuo skaniau).
  4. Pateikiame su šviežiais prieskoniais. Skanaus!

7 thoughts on “Jaunų bulvyčių salotos su čiobrelias, bei ir garstyčių ir medaus padažu

  1. Viktorija says:

    Skamba labai skaniai, išsisaugau :)

  2. Pataiko i mano skonio receptorius irgi išsisaugau :D

  3. Indrė says:

    Migle – trūksta tavo receptų naujų :>

  4. Vasare says:

    kaip skaniai atrodo mmmm!

  5. Di. says:

    jau niekas nebegyvena cia?

  6. Spot on with this write-up, I honestly feel this website needs much more
    attention. I’ll probably be back again to read more, thanks for
    the advice!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: