Šiltos voveraičių ir šparaginių pupelių salotos su fetos sūriu

Voveraitės, man pats pačiausias grybukas, kuriam paruošti nenaudoju jokių triukų – tad šį kartą, visiškai nekonceptualios salotos su feta :)

Reikės:

  • 250g apvirtų voveraičių
  • 200g apvirtų šparaginių pupelių
  • 4-5 kapoto česnako skiltelių
  • pjaustyto svogūno
  • 2v.š šviežių kapoto petražolių
  • šaukšto sviesto
  • pipirų
  • šiek tiek citrinos sulčių (nebūtinai)
  • fetos sūrio
  1. Keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame svogūnus, česnakus, petražoles ir minutę pakepame.
  2. Tada suverčiame pupeles ir voveraites, pagardinam pipirais ir citrinos sultimis,  išmaišome ir pakepame dar 5 minutes.
  3. Išjungiame ugnį ir patiekiame pabarstę fetos sūriu. Skanaus!

3 thoughts on “Šiltos voveraičių ir šparaginių pupelių salotos su fetos sūriu

  1. duonosirzaidimu says:

    Įsivaizduoju, koks skanumas… Dar griebčiau gabalėlį šviežutėlaitės šviesios duonos ir užkandis būtų tobulas :)

  2. Sparnuotis says:

    Aha, arba duonos, arba šiltų šviežių bulvyčių galima prigriebt – kas ką mėgsta:D

  3. Vilma says:

    Nieko sau nekonceptualios! Nekonceptualu (bet skanu) būtų voveraitės su bulvėmis, o voveraitės su šparaginėmis ir feta labai jau neįprastas derinys. ;) Oi kaip užsimaniau voveraičių…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: