Avižinių dribsnių blyneliai su obuoliais

Labai labai mėgčiau įvairius blynelius, man jie kažkokio jaukumo ir šeimyniškumo simbolis, tik gaila, kad nėra tai toks “sveikuoliškas” patiekalas kaip man norėtųsi. Taigi šį kartą išimtis mano mano keptuvėje – avižiniai blynukai su obuoliais ir minimaliu miltų kiekiu.
Reikės:
  • 2 stiklinių avižinių dribsnių
  • 2-3 kiaušinių
  • 0,5 stiklinės miltų
  • 2-3 obuolių
  • 2v.š. rudojo muscovada cukraus
  • 1a.š cinamono
  • druskos
  • keli šaukštai natūralaus jogurto
  1. Išplakame kiaušinius su druska, ruduoju cukrumi ir cinamonu.
  2. Į kiaušinių plakinį suberiame avižinius dribsnius ir miltus bei gerai išmaišome.
  3. Tada atkeliauja tarkuoti obuoliai. Išmaišome. Jei tešla per sausa, įdedame kelis šaukštus jogurto.
  4. Kepame nedidelius blynukus, o patiekiame su jogurtu, uogomis ar uogiene.

4 thoughts on “Avižinių dribsnių blyneliai su obuoliais

  1. boruze vardu baime says:

    as irgi,begalo meeegstu visokius blynelius,bet va butent ganetinai retai jais ir megaujuosi del menko ju sveikuoliskumo;]kita vertus jei butu per daznai valgomi,nebebutu tokie ypatingi..
    esu panasius kepusi,tikrai yummy!!

  2. Sparnuotis says:

    Sutinku, boruze, kartais kasdieniski patiekalai, kurie ne kasdien gaminami, tampa labai ypatingais ir gardziais:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: