Perlinės kruopos su peletrūnais, kriaušėmis ir rūkytu ožkos sūriu

Aritmetika: Iš 800g perlinių kruopų pakelio, man išeina 16 porcijų patiekalų su perlinėm kruopom. Kadangi, du kartus gaminti tą patį patiekalą man tiesiog neįdomu, tai tikėtina, kad iš manęs sulauksite keliolikos perlinių krupų receptų variantų:) Kantrybės:)

Reikės:

  • 50g perlinių krupų
  • 1nos prinokusios kriaušės
  • rūkyto ožkos varškės sūrio
  • šaukštelio peletrūno (jei turit šviežio – super!)
  • 2 v.6 citrinos sulčių
  • druskos, pipirų
  1. Puodelyje vandens apie 30 min verdame perlines kruopas su kario lapeliais ir kvapiaisiai pipirais.
  2. Kai vanduo beveik susigeria į kruopas, suberiam kubeliai pjaustytą kriaušę, peletrūną ir ant mažos ugnies dar patroškinam 5-10 min.
  3. Pabaigoje gardinam citrinos sultimis, druska ir pipirais, užbarstome rūkyto ožkos sūrio ir gerai išmaišome, kad sūris ištirptų. Skanaus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: