Moliūgų, pievagrybių, ožkos sūrio ir balzaminio acto skanėstas

Kai kurie produktai taip tarpusavyje dera, kad sunku patikėti! Labai skanus derinukas, rekomenduoju.

Produktai:

  • 200g 4čiais pjaustytų pievagrybių ir 5min pamarinuotų citrinos sultyse
  • 400g kubeliais pjaustyto moliūgo
  • 4čiais pjaustytų šalotų
  • ožkos sūrio (rūkyto, fetos, kas ką mėgstat)
  • aliejaus
  • balzaminio acto (BŪTINAI)
  • česnako, druskos, pipirų, mėgiamų prieskoninių žolelių (čiobrelis, raudonėlis ar kita)
  1. Aliejuje apkepame šalotus, suverčiam česnaką ir kapotas petražoles, kad aliejus prisigertų aromato.
  2. Tada sudedame grybukus ir 10 min pakepame, kol jie pradeda karamelizuotis.
  3. Į keptuvę atkeliauja moliūgo kubeliai dar 5 min (galima ir ilgiau jei nesinori traškių).
  4. Pagardinam druska, pipirais, prieskoninėm žolelėm, patiekiam lėkštėje su smulkintu sūriu ir balzaminio acto šlakeliu.

Gardu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: